Om oss

En skönhetssalong för män

Välkommen till Barberare Stockholm – en riktig skönhetssalong för män. Här kan du klippa håret, raka eller ansa skägget och få en vilsam och uppiggande ansiktsbehandling. När du lämnar vår salong kommer du att känna dig fräsch och redo för framtiden. Vi finns här för dig alla dagar i veckan.

Alla våra frisörer är erfarna och välutbildade och arbetar med de bästa redskapen och materialen. Alla våra hår- och skönhetsprodukter är miljövänliga och skonsamma. Vi levererar alltid bästa möjliga resultat och hjälper dig att uppnå det utseende du strävar efter. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig att hitta ett utseende som inte bara passar för stunden – vi hjälper dig att trivas med din look varje dag. Vi erbjuder kvalitet i våra tjänster, kombinerat med ett helhetstänk oavsett om det en klippning eller en trimning och vaxning av skägget.

Kvalitet, service och engagemang

Vår filosofi bygger på tre grundvärden: kvalitet, service och engagemang.

Här på sidan kan du boka tid via telefon eller mail och du kan även höra av dig till oss om du vill veta mer om någon av våra tjänster. Hör av dig redan idag så bokar vi in en tid hos våra barberare.

barberare stockholm

En barberare med kvalitet, service och engagemang